digital närvaro
- skapa innehåll till din kommunikation

Ölands Turismorganisation har tillsammans med partners producerat bilder och filmer i syfte att marknadsföra Öland som en destination att besöka. Detta material får du som företag eller förening också använda er av i era egna kanaler så som hemsida, facebook eller instagram. 

Behöver du nytt material för din marknadsföring? Om ni är i behov av att anlita en konsult för marknadsföringsmaterial, hemsida eller liknande kan ni först undersöka om möjlighet finns att nyttja regionens konsultcheckar. Länk till info om konsultcheckar 

Horns udde
Bilder att använda
Läs mer
Barn i Långe Jan, Ottenby
Filmer att använda
Läs mer

det här kan du tipsa om i din kommunikation!

Stärk ditt erbjudande genom att tipsa om allt fantastiskt som finns att uppleva på Öland, hela året! På oland.se finns några förslag på Utflyktspärlor på Öland. Ni får gärna använda er av dem för att inspirera era besökare att upptäcka Öland. Ni har säkert era egna smultronställen som ni gärna rekommenderar era gäster, men ibland är det ju skönt att kunna tipsa om redan framtagna tips, särskilt när tiden inte räcker till. 

På oland.se finns digital karta över cykling, vandring och naturreservat på Öland. Passa på att tipsa era besökare om dessa. Fundera på vad er verksamhet kan erbjuda de som kommer till Öland för att cykla och vandra. Kanske finns fler aktörer i området som kan ge besökaren mervärde längst turen? Vad skulle ni kunna erbjuda tillsammans? Tipsa om alla evenemang som händer på Öland! Du kan också använda listan för att se när det passar bäst att planera in dina egna evenemang.