projekt: ö-natur

Med dig i spetsen och stöttning av erfarna affärsutvecklare finns möjlighet för 100 företag i besöksnäringen på Öland att utveckla sin verksamhet. Det långsiktiga målet är att, tillsammans med dig i besöksnäringen, gynna våra företag och stärka Öland som destination.

checkmark Affärsutvecklare
checkmark Aktiviteter & Workshops
checkmark Verktygslåda
checkmark Samverkansavtal

gemensam satsning för öland

Samverkan mellan Borgholms kommun, Mörbylånga kommun och Ölands kommunalförbund har med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden möjliggjort genomförandet av projektet. Idag finns knappt 30 platser kvar och vi hoppas att du vill vara med för att gynna din verksamhet och vårt fantastiska Öland.

Europeiska Unionen - Europeiska Regionala Utvecklingsfonden

kommande aktiviteter & workshops

 

verktygslåda

Många företag inom besöksnäringen vill växa och utvecklas men det är inte alltid lätt att veta hur. Här har vi samlat information, guider och tips kring bland annat marknadsföring, paketering och att arbeta hållbart men även omvärldsbevakning, statistik och trender, som den öländska besöksnäringen kan använda sig av för att utveckla sina verksamheter. All information uppdateras och fylls på kontinuerligt. 

 

kontakta affärsutvecklarna

Välkommen att höra av dig till Felicia om du vill veta mer om satsningen eller är intresserad av ett första möte med affärsutvecklarna. Sofie och Magnus finns med oss under hela hösten och våren. Passa på att nyttja den här möjligheten att gynna ditt företag!

Ölands Turismorganisation, personal, Felicia Bäckström

 

Felicia Bäckström

- Håller i trådarna. Bultande hjärta för Öland, outdoor och utveckling.

Ölands Turismorganisation
Destinationsutvecklare
[email protected]
0485 - 88 812

Ölands Turismorganisation, personal, Magnus Brommé

 

Magnus Broomé

- Erfaren affärsutvecklare och fena på verktyg för strategisk affärsutveckling inom besöksnäringen.

Affärsutvecklare
[email protected]

Ölands Turismorganisation, personal, Sofie Gunnarsson

 

Sofie Gunnarsson

- Kreativ affärs- och platsutvecklare med stenkoll på trender, öga för koncept och helhet.

Affärsutvecklare
[email protected]

Mediabank

Ölands Turismorganisation har tillsammans med partners producerat bilder och filmer i syfte att marknadsföra Öland som en destination att besöka. Detta material får du som företag eller förening också använda er av i era egna kanaler så som hemsida, facebook eller instagram. 

Behöver du nytt material för din marknadsföring? Om ni är i behov av att anlita en konsult för marknadsföringsmaterial, hemsida eller liknande kan ni först undersöka om möjlighet finns att nyttja regionens konsultcheckar. Länk till info om konsultcheckar 

Horns udde
Bilder att använda
Läs mer
Barn i Långe Jan, Ottenby
Filmer att använda
Läs mer
Solnedgång i Djupvik
upplev ön
Läs mer