synlighet i ölands kanaler

synlighet på oland.se

Om din verksamhet erbjuder något till Ölands besökare, exempelvis boende, restaurang, aktivitet, loppis, så kan din verksamhet få möjligheten att synas på oland.se helt gratis. 

Välkommen att skicka in en förfrågan så hjälper vi dig med publicering på oland.se.
 

anmäl till kalendern

Öland erbjuder evenemang för alla åldrar och smaker. Vi erbjuder alla som arrangerar publika evenemang möjligheten att synas i kalendern på oland.se.

Vänligen läs igenom våra riktlinjer, fyll i formuläret och skicka in till kalendern på oland.se 
 

låt ditt företag synas!

Din verksamhet är en viktig del av vår marknadsföring, därför undrar vi när du håller öppet så att våra besökare kan hitta till just dig! Vi vill också gärna veta vilka kanaler du använder i ditt företags egen marknadsföring. Utöver det undrar vi om din verksamhet är cykelvänlig och hundvänlig, då vi bland annat kommer rikta kampanjer mot hundägare och cykelturister som vill besöka Öland framöver.

 

publicera ditt paket på oland.se 

Många besökare efterfrågar paket och på oland.se erbjuder vi öns verksamheter att publicera sina paket för att skapa synlighet och fler möjligheter till köp. Klicka in till formuläret och skicka in ditt paket så publicerar vi det på webben. Kom ihåg att kontakta oss vid förändringar i ditt erbjudande.

 

hyr ut ditt boende via oland.se

Vi på Ölands Turistbyrå förmedlar boenden, så som privata stugor, hotell, bed & breakfast, vandrarhem, camping och stugbyar. Är du intresserad av att hyra ut ditt boende är du välkommen att kontakta oss på Ölands Turistbyrå.
 

 

söker du personal?

När du behöver rekrytera personal till din turismverksamhet hjälper vi dig att hitta värdefull kompetens. Fyll i formuläret och skicka in din jobbannons till Ölands Turismorganisation så publicerar vi den kostnadsfritt på partner.oland.se/jobb