dra nytta av varumärket öland

Ölands Turismorganisation har tillsammans med partners producerat bilder och filmer i syfte att marknadsföra Öland som en destination att besöka. Detta material får du som företag eller förening också använda er av i era egna kanaler så som hemsida, facebook eller instagram. Utöver det har vi tagit fram broschyrer, kartor och diverse dokument som ni gärna får länka till alternativ skriva ut och ge till er besökare. Broschyren Öländska Pärlor finns att hämta hos oss på turistbyrån i Färjestaden. 

broschyrer, foldrar & kartor

Nyttja de broschyrer och informationsblad som finns till dina besökare! Ladda hem, eller länka till, broschyren öländska pärlor, husbilsfoldern, kartor eller informationsblad och dela i era kanaler, fysiskt eller digitalt! 

varumärket öland

Tänk att det har funnits en tid då man inte hade semester. Semesterlagen kom 1938 och Öland dök upp som ett intressant resmål, inte endast för societeten som långt tidigare upptäckt badorten Borgholm. 

Ölands landskap och långa sandstränder lockade många, och gör än idag. Varumärket Öland har länge varit förknippat med sol och bad. Vilket naturligtvis är en viktig del av oss. Närheten till naturen och världsarvet har alltid präglat oss, och känslan av att vara en del av något större tilltalar fortfarande många. 

Men ur det som vårt varumärke har sina rötter i idag, vill vi trampa upp nya stigar som leder till det Öland vi vill se i framtiden.