Vandringserbjudande två dagar med boende och mat
Vandringserbjudande två dagar med boende och mat
Vandringserbjudande två dagar med boende och mat

Vandringserbjudande två dagar med boende och mat

Hotell Magasin 1! Vandra på södra Öland är en spännande upplevelse under alla årstider! Vandrar man längs havet på signaturled Mörbylångaleden, från Karlevistenen till Mörbylånga, hamnar du naturligt vid dörren till ditt boende på Magasin1. Här bor man mysigt och med bra standard. Känn er som hemma hos på Magasin1, men bortskämda. Vill man hellre ta en vandring på Alvaret med sin säregna natur finns det underbara leder att följa och

Hotell Magasin 1!
Vandra på södra Öland är en spännande upplevelse under alla årstider! Vandrar man längs havet på signaturled Mörbylångaleden, från Karlevistenen till Mörbylånga, hamnar du naturligt vid dörren till ditt boende på Magasin1. Här bor man mysigt och med bra standard. Känn er som hemma hos på Magasin1, men bortskämda.

Vill man hellre ta en vandring på Alvaret med sin säregna natur finns det underbara leder att följa och sedan på vägen tillbaka till Magasin1 passera genom det bördiga odlingslandskapet i Mörbylångadalen.

Oavsett var du vandrar kommer du att uppleva olika delar som gör att du befinner dig i världsarvet Södra Ölands Odlingslandskap. För att vandringen ska bli än trevligare tar ni med er en liten matsäck att avnjuta någonstans på den plats ni tycker passar bäst.

Vandring i två dagar med boende och mat

DAG 1 – Ankomst, eftermiddagsfika,
2-rätters middag, kockens val.

DAG 2 – Frukost, picknikpaket för vandringen och karta över vandringsleden med tips på bra runda, eftermiddagsfika, 3-rätters middag.

DAG 3 – Frukost, utcheckning.

För info om priser och bokning, se hemsida

Kontakt

Järnvägsgatan 1 380 62 Mörbylånga