Liten Stranden Stora Frö 5maj2012.jpg
image001.jpg
Liten Gamla alunugnen Södra Bruket 3.jpg

Utflykt & guidning med Ölandsguiderna

Ölandsguiderna är en grupp natur- och kulturguider med olika ämnesinriktningar och favoritplatser - "det vi har gemensamt är att vi älskar Öland". En Ölandsguide har gedigen utbildning inom sitt specialområde och stor erfarenhet av att guida grupper.

Regelbundna guidningar kan anordnas året runt, med tyngdpunkt på utomhusaktiviteter vår, sommar och höst..Skräddarsydda aktiviteter till grupper av olika storlekar kan erbjudas. Det kan vara skolklasser, arbetskamrater, kompisgäng, födelsedagssällskap eller föreningar som tillsammans med guiden vill sätta ihop ett program för ett visst tillfälle. Oavsett om du är intresserad av fåglar, stenar, blommor, ölandsförfattare, radbyar, fornborgar, kyrkor, lantbruk, fiske eller världsarv så finns en guide som passar! Förslag och offert till bussresearrangörer kan lämnas.

Läs mer i kalendariet på www.olandsguiderna.se, tillsammans med information om avgift, samlingsplats och annat som är bra att veta. Där finns även information om vilka ölandsguiderna är.