Sollidens slott
Sollidens slott
Sollidens slott
Sollidens slott
Sollidens slott
Sollidens slott
Sollidens slott

Sollidens slott

Sollidens slott är Kungafamiljens sommarparadis sedan generationer tillbaka. När du besöker slottsparken förstår du snart varför, här kombineras frodighet och grönska med vindlande gångar och spännande historier.

EN PARK ATT ÅTERUPPTÄCKA
När du promenerar in genom grinden till Sollidens slottspark möts du av en alldeles speciell miljö som inbjuder till promenader och upptäcktsfärder. Parken omsluter Kungafamiljens sommarslott och anlades för drygt hundra år sedan av dåvarande Drottningen Victoria.

GÅ PÅ UPPTÄCKTSFÄRD I PARKEN!
På Solliden finns många platser och aktiviteter som passar särskilt bra för våra yngre besökare. Börja med att hämta barnens egen karta, så missar du inget spännande!

SMAKA PÅ SOLLIDEN
På Solliden behöver du inte gå hungrig! Här finns något för alla, oavsett om du vill ha en liten fika, lättlunch, en rejäl måltid eller bara en glass.

SLOTTSBODEN
Letar du efter en present eller en fin souvenir från ditt besök på Solliden? I våra butiker hittar du t ex unika produkter med anknytning till de kungliga samlingarna, bröd och andra godsaker från eget bageri samt utvalt hantverk från Öland

ETT BESÖKSMÅL FÖR ALLA
Grupper är hjärtligt välkomna till Sollidens slottspark och vi kan erbjuda olika skräddarsydda paket. Välkommen med en förfrågan, så hittar vi den bästa lösningen för ditt sällskap.

Det är lätt att förstå vad H.M.K. Carl XVI Gustaf menar när han säger: "Solliden är vår dröm på vintern och vårt paradis på sommaren".

Välkomna!