Saxnäs Camping

Saxnäs Camping ligger på Öland. Öppet ifrån mitten av april till slutet av september. Invid havet med öns hela utbud och staden Kalmar, en kort bilresa bort, är Saxnäs en bra utgångspunkt för din och familjens ledighet. Stort poolområde med bar, restauranger, matbutik… ja, här finns det mesta i sommarmånaderna. Söndagsbyte på veckobokning av stugor.

Semestergläjde på Öland
Oavsett om det är dina semesterveckor, en helg, en natt eller om du är pensionär så är det skönt att spendera sin lediga tid på Saxnäs. Området manar lika mycket till avkoppling och vila som det lockar till roliga aktiviteter och upptäcktsresor. Nära till havet, civilisationens utbud och utgångsläge för att ta del av öns alla härligheter.
På Saxnäs finns drygt 500 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 52 stugor och villavagnar i olika storlek; 16 - 40 kvm.
Stort utbud på olika balsam för själen
Under sommaren är det fullt av aktiviteter för hela familjen på Saxnäs Camping. Förutom sol, bad och lek på JetFloat®  finns restauranger, butik, yoga, qigong, PT-träning, massage, musikquiz, sommarklubb för barnen, FunPark bangolf, vedbastu, fotboll och beachvolley, BMX-bana, Multiarena, SaxnäsDagen, Alla Barns Dag och mycket, mycket mer.
Här njuter du av sommaren i vår poolanläggning oavsett väder. Poolområdet är totalt ca 2500 m² och omfattar två pooler, en 25-metersbassäng och en barnpool – samt en poolbar i entrébyggnaden.
Om du vill ta ledigt från ledigheten
Om du vill komma bort en stund så finns det också mängder av saker att hitta på. Utöver det mest självklara med hela öns alla sevärdheter och upplevelser så har du också Kalmar och Smålands Glasriket nära. Ölands Djur- & Nöjespark ligger endast två kilometer från anläggningen och du har gångavstånd till Saxnäs Golfs 18 hål.
Varmt välkommen till Saxnäs Camping!

Faciliteter och service

  • Bastu
  • Lekplats
  • Affär
  • Biljard
  • Golf
  • Oceanfront