SafariCamp stugor Ölands Djurpark

Safaricamp-stugor i unik miljö vid Ölands Djur- och Nöjespark. Här bor du alldeles intill den afrikanska savannen med djur som zebra, struts, eland, ringsvanslemurer med flera, nära inpå knuten. Här är även den perfekta utgångspunkten för att upptäcka hela Öland och Kalmar.

Safaricamp ligger precis intill djurparken och vattenlandet som roar alla i familjen, stor som liten.

Stugorna är på vardera 34 kvadratmeter i två plan. I stugpriserna, ingår stuga för fyra personer, möjlighet finns att köpa till max två extrabäddar i varje stuga. Stugorna är utrustade med eget badrum innehållande dusch och toalett, kökspentry med micro, kaffebryggare, kylskåp samt köksgeråd, allrum med soffa och matbord, TV samt en bäddsoffa för 2 personer med bord. På övervåningen finner ni två enkelsängar och en bäddsoffa som kan bäddas ut för två personer. Här finns även balkong.
Varje stuga har terrass i bottenvåningen möblerad med bord och fyra stolar. Alla stugor är rökfria. Handikappvänliga (i bottenplan) stugor (trappa till övervåning) respektive stugor där husdjur är tillåtna finns, fråga efter mer information vid bokningstillfället. Till stugområdet finns reception, lekplats, minigolf, servicehus med hyrbar tvättstuga och restaurang med fullständiga rättigheter. Receptionen hälsar er välkomna, i anslutning till receptionen finns ett minilivs med de nödvändigaste varorna. För alla barn finns lekplats med aktiverande lekredskap.
Boka er semesterupplevelse samt hitta mer information om oss och våra boendealternativ på vår hemsida.
Hjärtligt välkomna!