stödmedlemskap

Partnerskap Öland är ett nätverk och en samverkan mellan Ölands Besöksnäring AB och regionens företag och ideella organisationer som tillsammans satsar på Öland. Satsningen ger Ölands Besöksnäring AB möjligheten att utveckla och marknadsföra Öland. Ju fler vi är som satsar tillsammans desto större blir möjligheterna.

För att fler ska kunna vara med och påverka har vi tagit fram olika sammarbetspaket med olika belopp från 7,5 tkr upp till 100 tkr. Utöver det har vi ett stödmedlemskap för privatpersoner och företag som har en omsättning på upp till 1 mkr.

 

ditt stöd gör skillnad

  • Du som privatperson eller du som driver ett företag med en omsättning upp till en miljon kronor är välkommen att bli stödmedlem i nätverket Partnerskap Öland.

  • Alla pengar som vi får in till Partnerskap Öland används för att destinationsutveckla och marknadsföra Öland.
  • En gång per år tar vi fram en broschyr där vi berättar hur vi placerat årets budget för Ölands destinationsmarknadsföring. Läs den senaste upplagan här.
  • Utöver det publicerar vi nyhetsbrev löpande under året om vad vi gör och vad som är på gång. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här. 
  • Ett stödmedlemskap är ett löpande avtal som faktureras en gång per år. Ni kan när som helst säga upp avtalet genom en skriftlig uppsägning som ni skickar till Ölands Besöksnäring AB, Träffpunkt Öland 102
    386 33 Färjestaden.

Tillsammans bygger vi Öland.

​​​​​fyll i formuläret och bli stödmedlem! 

Om du vill bidra med en högre summa än 1.500 kr. vänligen fyll i det här. Om du lämnar fältet tomt blir summan 1.500 kr. för ditt medlemskap.
Ölands Turismorganisation, Nadia Byåker

välkommen att kontakta oss!

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information om Partnerskap Öland, om du har frågor och funderingar, om du vill boka ett möte eller om du vill bli medlem i Partnerskap Öland!

 

nadia byåker

Partners & Relationer
Partnerskap Öland

0485 888 03
072 203 54 53
[email protected]