Ölands Gokartcenter
Ölands Gokartcenter
Ölands Gokartcenter
Ölands Gokartcenter
Ölands Gokartcenter
Ölands Gokartcenter
Ölands Gokartcenter

Ölands Gokartcenter

Ölands Gokartcenter erbjuder en rolig och fartfylld uteaktivitet som passar hela familjen. Våra nya toppmoderna gokartbilar levererar en körupplevelse utöver det vanliga och det finns modeller för alla åldrar. Vi har nya kraftfulla vuxengokarts med tidtagning, lättkörda barngokarts och dubbelgokarts för 2 personer. Till de yngsta barnen har vi köpt in elbilar som kör på separat bana och vi har anlagt en ny lekplats med säkert gummiunderlag.

Det behövs inga tidigare erfarenheter för att köra gokart. Kartarna är enkla att hantera och man använder bara gas/broms, växling sker automatiskt.

Intill gokartbanan finns kiosk med försäljning av godis, glass samt varma och kalla drycker.

ÖPPETTIDER
Vi har öppet för dropin varje dag under sommarsäsong och vissa helger under vår/höst. Under våra öppettider för dropin behövs ingen förbokning utan det är bara att komma och lösa biljett i vår kiosk på plats. Se aktuella öppettider på vår hemsida grebygokart.se

NYHETER
Under de senaste åren har vi gjort omfattande investeringar för att maximera upplevelsen och minimera väntetiden. Detta uppnår vi genom att asfaltera om, bredda och förlänga banorna samt köpa in en massa nya moderna svensktillverkade gokartbilar. För att optimera körglädjen har vi doserat kurvor och byggt om våra depåer.

SÄKERHET
På Ölands gokartcenter har vi säkerheten i fokus och alla gokarts är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna.

GRUPPBOKNING
För stora såväl som mindre grupper finns möjlighet att boka något av våra färdiga tävlingsupplägg. Tävlingsupplägg går att boka under vår/höst samt lågsäsong. Under högsäsong kan bokningar göras endast före eller efter ordinarie öppettider för dropin.