O110026** Byxelkrok

Nytt fräscht hus på 122m² för 8 personer med alla nödvändiga bekvämligheter på norra Öland i Byxelkrok. Nära gångsavstånd till mataffär, sandstrand, charmig hamn, sjöbodar med butiker, restauranger, glassförsäljning, cykeluthyrning m.m.

Bakom den ymniga syrénhäcken med utsikt över fridfull ängsmark vilar detta trevliga hus, perfekt för den utökade familjen eller två familjer som vill semestra tillsammans. Avskilt men ändå så nära centrala Byxelkrok. Ta på er badrockarna och gena genom skogsdungen i slutet av den lilla återvändsgatan för att komma direkt till Byxelkroks badstrand på bara fem minuters promenad. Två minuter bort längs Byxelkroksvägen har du byns Ica-butik och fortsätter du förbi den i ett par minuter till finns den mysiga småbåtshamnen med charmiga små butiker, restauranger, glasskiosk och cykeluthyrning m.m. Missa inte heller den magiska solnedgången här om kvällarna!

OBS! Ej tillåtet att ladda sin elbil vid boendet som ni hyr. Finns ladd stolpe ska ägaren ge tillåtelse att ladda enligt överenskommelse.
Det ljusa, fräscha huset, uppfört i slutet av 2019, har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med soffhörna, stort matbord, bardisk. Kök fullt utrustat med spis, kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare samt matbord. Fyra sovrum varav ett med dubbelsäng 180x200 cm, ett sovrum med 140x200cm, ett sovrum med våningssäng (s.k. familjesäng) 120x200 cm underdel samt 90x200 cm överdel, ett sovrum med en Hemnes utdragbar dagbädd 80 cm + 80 cm x 200 cm. Mellan tre av sovrummen ryms ytterligare en soffhörna med TV (basutbud) samt DVD-spelare. Två badrum med dusch och WC samt separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Luftvärmepump. Egen tomt: gräs och grus 1500m² med utemöbler. Grill finns.

ORT: Byxelkrok 350 m, Löttorp 20 km BAD; Byxelkrok 500 m Bödabukten: 7 km

***Husdjur ej tillåtet***Rökning ej tillåtet

Plats