Mormors Pensionat, Strandhagen

Välkommen till Mormors Pensionat Strandhagen i Stora Rör, på mellersta Öland! Ett hemtrevligt boende med utsikt över Kalmarsund. En rofylld, varm och själslig miljö att uppleva och längta till.

Mormors Pensionat Strandhagen är beläget vid strandkanten till Kalmarsund, endast ett stenkast från Mormors Bistro och Mormors Stenugnsbageri. Vårt pensionat ligger omgivet av stora inbjudande gräsytor, vacker ek- och hasselskog med underbara promenadstigar. Här finns rum med havsutsikt eller mot grönskan i parken. Den härliga frukosten intas i matsalen eller utomhus på terrassen med havet i blickfånget. Letar ni ett unikt boende på Öland? Då är vi rätt plats för er.

Pensionatet har 17 rum fördelade på två våningar. Alla rum har plats för två personer, välj deras mindre Queenrum med 140 säng och havsutsikt eller dubbelrum med två sängar. Du kan också välja eget badrum eller delat badrum i korridoren. Hälften av rummen har havsutsikt.

Pensionatet är nyrenoverat och alla rum är ljusa och fräscha med pensionatskänsla.
Det finns två rum där husdjur är välkomna. Frukost och linne ingår i priset.

Bada från vår egen brygga eller vid badplatsen i Stora Rör.
Från oss har du 25 km till Kalmar, 16 km till färjestaden och 20 km till Borgholm. Det perfekta läget för utflykter runt om på Öland.

Faciliteter och service

  • Internet/e-postmöjligheter
  • Husdjur tillåtna
  • Internet
  • Tillgänglighetsanpassad toalett
  • Tillgänglighetsanpassad parkeringsplats
  • Tillgänglighet för astmatiker