Lådbilslandet
Lådbilslandet

Lådbilslandet

Välkommen till Lådbilslandet! Lådbilslandet i Löttorp på norra Öland är en av öns största turistattraktioner. Här kör du bil på riktigt i en uppbyggd miniatyrstad där kyrkan står mitt i byn och med vägar som slingrar sig genom landskapet.

Bilarna i Lådbilslandet har riktiga motorer och kör på asfalterade vägar med broar, rondeller och vägkorsningar. Ta Lådbilslandets eget körkort! Du väljer själv om du vill köra vanlig bil, buss, polisbil, lastbil eller värsta långtradaren med släp. Varför inte prova alla?

För dig som gillar Formel 1-tävlingar och racing har Lådbilslandet två banor, en för små och en för stora barn. Motocrossbana finns också. Här kan du tävla med bästa kompisen på Lådbilslandets trehjuliga motocrosscyklar.

Lockas du av ett lugnare tempo skall du prova på Jordbrukslandet. Här kör du traktor med olika typer av lantbruksmaskiner i miniformat. Det finns gott om plats och om det är första gången du besöker Lådbilslandet och vill prova på att styra och gasa innan du ger dig ut i trafiken med bil, rekommenderar vi att du startar ditt livs första lådbilskörning här.

Har du spring kvar i benen eller vill prova på annat mellan varven finns det ett nöjesfält med karuseller, hoppborg och lekpark. Inte att förglömma hinderbanan som kan ta musten ur den piggaste. Efter hinderbanans strapatser kan det vara skönt att vila en stund. En tur med tåget eller färja med flotte över vattendammen tillsammans med kompisarna är uppskattade nöjen. Glasståndet vill man inte heller missa en sådan här härlig semesterdag.

Nu slopar vi biljettsystemet!
I entrépriset ingår allt – fria åk i olika lådbilar, traktorer eller åk med minimotocross. Varje åk tar mellan 8 till 10 minuter beroende på val – Lådbilsland, Lantbruksland eller Minimotocross.

Enligt de testfamiljer som besökt Lådbilslandet är detta väl avvägt för en 3-5 timmars vistelse. Obegränsad tillgång till lekparken, hoppborg, karusell, tåg, flottar och äventyrsbana.

På Lådbilslandet finns en huvudprincip
– här är det barnen som bestämmer.

Lådbilslandet är som bäst för barn i åldern 2 till 10 år.

Välkomna!