Hotell Persnäs

Välkommen till Hotell Persnäs, som ligger på Ölands nordöstra sida i Persnäs. Det lilla hotellet med stora upplevelser. Med närproducerad och ekologisk mat. Alla rum ligger i anslutning till vår pool o restaurang.

Våra moderna dubbelrum är på 18 kvm2, med toalett och dusch, tvättställsbänk i kalksten, glasad balkongdörr och egen pergola hoppas vi uppfyller era önskemål.

Vill man boka Sviten som är på 73 kvm2, 4 bäddar med vardagsrum, sovloft, dusch och tvättställsbänk i kalksten med vattenfallsblandare med egen toalett, tillkommer en pergola på baksidan med uteplats med bord och stolar för 6 personer och en utomhus dusch. Sängarna är fördelade på 1 dubbelsäng på nedervåningen, 2 enkelsängar på ovanvåningen och en extra futonsäng.

Alla våra rum har tv samt trådlöst internet, och ligger i anslutning till restaurangen.

Frukost – ingår i rumspriset
Lakan & handdukar ingår
Städ varje dag

Jag vill dela med mig av mina minnen av dofter och landskaps upplevelser från den Öländska kusten med närvaro av ”siesta” i luften med inspiration från medelhavet med mat och växter och inbjudande värme.

Hit är du välkommen till Ölands nordöstra sida, till den lilla pittoreska byn Persnäs, där ligger vårt Boutique hotell. Platsen där man möts, noga och personligt utvalt. Det lilla hotellet med stora upplevelser. Alla våra rum ligger i anslutning till vår pool och restaurang.

Här bor du nära naturen och landsbygden med närhet till havet, där du kan njuta av Ölands praktfulla vidder med långa stränder. Det finns badmöjligheter vid sandstränder, stenstränder, eller varma kalkstensplattor.

Fråga gärna mig om vägen till det ni vill uppleva så delar jag med mig av mina ”gömmor”. Hos oss kan du även hyra hotellet för bröllop, fest och konferenser. Vi hjälper er gärna med planering och förslag hur vi kan hjälpa er på bästa vis, så ni får en oförglömlig afton. Hör gärna av er för att ”bolla tankar och idéer”.

Varmt välkomna till Hotell Persnäs

Faciliteter och service