Hotel Skansen Spa

Hotel Skansen Spa

Hotel Skansen har ett populärt spa på Öland att koppla av och njuta på. Njut av ett övernattningspaket med entré till vår relax eller varför inte göra er dag till en spadag över dagen. Unna dig själv en alldeles egen stund hos oss med spabehandlingar som är några av södra Sveriges bästa, i närheten av Kalmar. När ni bokar en spabehandling ingår entré till relaxavdelningen med pool och bastu, utomhusjacuzzi med anslutande bastu.

Relaxavdelning har bastu, pool och en utomhusjacuzzi i en trevlig miljö. Det finns möjlighet att köpa lättare mat och dryck att äta i loungen eller kombinera ihop ert besök med en bokning i Hotel Skansens restaurang. Vid er vistelse får ni låna badrock, handduk och tofflor.

Flera av behandlingarna som exempelvis massage går att boka som duobehandling. Ta hand kropp och ansikte med ansiktsbehandlingar eller kroppsbehandlingar. Färga dina ögonfransar, njut av djupgörande ansiktsbehandling eller boka en kroppsinpackning. I utbudet av behandlingar finns det något för alla. Boka in dig på en eller flera behandlingar, du bestämmer själv vad din dag på spahotell ska bestå av.

Välkomna till Hotel Skansen – ett av Ölands verkliga smultronställen, ett stenkast från havet och nära Ölandsbron!