Gyngegården

Kom och trivs på Gyngegården!
Gyngegården ligger på kanten till Ölands alvar, med den ursprungliga öländska miljön väl bevarad i husen. Gården tar emot enskilda gäster under vandrarhemsliknande former. Rummen har 1-3 bäddar.

För hela familjen
På gården finns totalt 11 rum med självhushåll. Pentry finns på alla rum. Bakom byggnaden är en husvagnscamping iordningställd med eluttag.

Vi vill att gården ska vara till för alla. Husdjur är välkomna i två av våra rum (10 och 11 med egen ingång). Övriga rum samt gemensamhetsutrymmen fria från husdjur.

Mysigt boende
Gården är mycket lämplig för dig som behöver vila några dagar. Du som vill semestra på Öland, kanske titta på fåglar eller orkidéer, har en perfekt möjlighet till ett trevligt övernattningsställe i Gyngegården. Nästan varje dag erbjuds gemenskap i en enkel aftonbön kl 20.

Bor du på gården har du hela Öland till ditt förfogande. Du har nära till bad, Alvaret, Borgholm, Långe Jan, Böda sand och mycket annat. Njut av solnedgången över Kalmarsund och fastlandet från gårdens balkong. Värdfolket hjälper dig gärna med tips och idéer till utflykter.

Bokning
Bokningar och förfrågningar görs via telefon 0485-405 08 eller via mail [email protected].


Även ställplats för husvagn eller husbil behöver bokas i förväg.
Endast 5 platser.