Greby Gokart
Greby Gokart
Greby Gokart

Greby Gokart

Greby gokart på Öland är en liten familjär gokartbana som erbjuder en aktivitet för alla åldrar. Banan är Ölands nyaste och byggd direkt på det öländska alvaret strax söder om Borgholm.

Hos oss kan hela familjen prova på gokart och vi erbjuder därför 3 olika alternativ.

1) Stor Gokart passar vuxna men kan köras av barn från ca 10 år eller minst 135 cm i längd.
2) Liten Gokart passar vanligtvis barn i åldern 6-9 år.
3) Dubbelgokart kan 2 personer åka tillsammans. Passar till de barn som vill uppleva gokart men inte vill eller kan köra själva. Minsta ålder 3 år.

Intill banan finns kiosk med försäljning av Godis, glass samt varma och kalla drycker.

ÖPPETTIDER
Vi har öppet för dropin varje dag under sommarsäsong och vissa helger under vår/höst. Under våra öppettider för dropin behövs ingen förbokning utan det är bara att komma och lösa biljett i vår kiosk på plats. Se aktuella öppettider på vår hemsida grebygokart.se

SÄKERHET
Att köra gokart är både enkelt och roligt. Det är dock viktigt att läsa och följa regler samt instruktioner som anges av personalen på plats. Våra moderna gokartbilar har designats för maximal säkerhet. Samtliga gokartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna. Hjälm är obligatoriskt vid körning.

GRUPPBOKNING
För grupper finns möjlighet att boka något av våra färdiga tävlingsupplägg. Tävlingsupplägg går att boka under vår/höst samt lågsäsong. Under högsäsong kan bokningar göras endast före eller efter ordinarie öppettider för dropin.

Välkommen till Greby Gokartbana!