GLABO GOKART & PAINTBALL
GLABO GOKART & PAINTBALL
GLABO GOKART & PAINTBALL
GLABO GOKART & PAINTBALL
GLABO GOKART & PAINTBALL
GLABO GOKART & PAINTBALL

GLABO GOKART & PAINTBALL

Letar du efter en rolig upplevelse på Öland? Då är du varmt välkommen till Glabo Gokart & Paintball. Med över 30 års erfarenhet på samma anläggning kan de stolt säga att de har byggt upp Ölands största gokartanläggning där varje detalj är genomtänkt. Glabo Gokart använder marknadens modernaste gokartar och tillsammans med en väl genomtänkt bana kan de erbjuda något unikt.

Glabo Gokart erbjuder stora gokartar, barngokartar och dubbelgokartar som är perfekta för barn som inte kan eller vågar köra själva, de är även tillgänglighetsanpassade. För de allra minsta finns elbilar.

På Ölands enda riktiga naturbana finns det möjlighet att spela paintball. Här finns bössor för både vuxna och för barn från ca 6 år.

Nu har Glabo Gokart & Paintball valt att göra din upplevelse hos dem ännu roligare. Inför säsongen 2018 har de byggt och skapat en ny, rolig utmaning för både stora och små sällskap. Bumberball är en roligare variant av fotboll som går ut på att samtliga spelare har en uppblåsbar boll runt överkroppen vilket ger möjligheten att kunna knuffas och ger er alla all anledning att skratta så magen värker samtidigt som vinnarskallen bör infinna sig ordentligt. Tävla i två lag och gör upp vilket lag som är det det bästa. Storlekar på bollarna passar både barn och vuxna.

För mer information besök Glabo Gokart & Paintballs hemsida.
Välkommen!