Galleri Tinnert i Arontorp
Galleri Tinnert i Arontorp
Galleri Tinnert i Arontorp
Galleri Tinnert i Arontorp
Galleri Tinnert i Arontorp

Galleri Tinnert i Arontorp

Välkommen till Galleri Tinnert i Arontorp.

Utställningar • Konsthandel
Galleri Tinnert samarbetar med ett stort antal väletablerade konstnärer och konsthantverkare och erbjuder konst i olika tekniker och uttryck. Utställningar och konsthandel har öppet året runt. För kommande utställningar besök Galleri Tinnerts hemsida.

Konst • Design
Konsthantverk av skickliga konsthantverkare som skapar i bland annat keramik, smide, trä och glas. Här finns även kvalitetsprodukter inom design.

Konstnärsmaterial
Ölands största utbud av konstnärsmaterial i god kvalité och från kända varumärken.

Konstinramningar - Erfarenhet sedan 1990
Galleri Tinnert är certifierade konstinramare och anslutna till glasbranschföreningen - RAMIA. Arbetet utförs med största hantverksskicklighet och med material av bästa kvalitet, syrafria kartonger och ramlist från ledande leverantörer.

Akvarellkurser
Under Ingemar Tinnerts ledning erbjuds både nybörjarkurser och fortsättningskurser i akvarellmåleri i inspirerande miljö både på Öland och i Västergötland. För kursprogram, besök Galleri Tinnerts hemsida.

Ingemar Tinnert ateljé
Ingemar Tinnert är etablerad konstnär med inriktning på akvarellmåleri. Besök hans ateljé i Galleri Tinnerts lokaler.

Emma Tinnert • biolog, konstnär och illustratör
Hos Galleri Tinnert finns Emmas detaljrika naturillustrationer - original och gicléer, kort med fjärils- och orkidémotiv samt böcker - Min fjärilsbok och Öland orkidéer.

Välkommen!