Foodmarket - Böda
Foodmarket - Böda
Foodmarket - Böda

Foodmarket - Böda

På Foodmarket erbjuder vi såväl dagsbesökare som campinggäster ett fräscht och trendigt gatukökskoncept med sallader, mackor, smoothies, fruktsallader men också riktigt goda burgare på nymalt högrev och prästost. Eller varför inte vår grymma fried chicken på Öländsk majskyckling? Med hög puls och generösa öppettider från morgon till kväll ska vi vara öns absolut smidigaste matställe med något för alla. Kom förbi oss efter morgonträningen

På Foodmarket erbjuder vi såväl dagsbesökare som campinggäster ett fräscht och trendigt gatukökskoncept med sallader, mackor, smoothies, fruktsallader men också riktigt goda burgare på nymalt högrev och prästost. Eller varför inte vår grymma fried chicken på Öländsk majskyckling?

Med hög puls och generösa öppettider från morgon till kväll ska vi vara öns absolut smidigaste matställe med något för alla. Kom förbi oss efter morgonträningen vid sjuhugget och hämta en kopp nybryggt kaffe och en grekisk yoghurt med vår hemmagjorda granola för en frukost på stranden med dina vänner!

Lite som New York på norra Öland!

Biffiga burgare & fräscha sallader