Cykla på Öland

Cykla på Öland

Hotell Borgholm! Det bästa sättet att uppleva Öland på är via cykel! På det sättet kommer du ut till platser och kulturmål som du annars inte skulle kunna göra.. Oavsett om du är nybörjare eller en van cyklare finns finns det cykelleder som passar alla på Öland. I kombination med kulturella platser så som världsarvet Alvaret, fyren Långe Jan på Ölands södra spets och lokalproducerat mat blir ditt nästa cykeläventyr på Öland något du

Hotell Borgholm!
Det bästa sättet att uppleva Öland på är via cykel!
På det sättet kommer du ut till platser och kulturmål som du annars inte skulle kunna göra.. Oavsett om du är nybörjare eller en van cyklare finns finns det cykelleder som passar alla på Öland.
I kombination med kulturella platser så som världsarvet Alvaret, fyren Långe Jan på Ölands södra spets och lokalproducerat mat blir ditt nästa cykeläventyr på Öland något du kommer minnas länge.

Till detta paket kan du boka vår signaturmeny "Det stora Alvaret" som en tillvalsprodukt (är bokningsbart fram till 1 dag innan ankomst).

Cykel ingår inte i själva paketet men vi har ett antal cyklar av normal standard för uthyrning. Har du specialönskemål kring val av cykel hjälper vi och vår partner Ölands cykeluthyrning gärna till på bästa sätt.


Paketet inkluderar:
- Övernattning i del av dubbelrum
- Gastronomisk frukostbuffé
- Gourmetmiddag med Lilla Alvaret
- Cykelkarta
- Ruttförslag
- Picknickorg

Vänligen notera att vid sällskap fler än 6 gäster kontaktar ni receptionen för bokning av paket. Det med anledning av att vår kapacitet i matsalen är begränsad vid större sällskap och för att tillgodose er den bästa möjliga upplevelsen av ert paket så ber vi er att kontakta oss.Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat, vänligen ring oss på 0485-770 60 så hjälper vi dig gärna. För alla våra gästers trivsel tilldelar vi våra gäster en middagstid om det är mycket bokningar i restaurangen.
Vägbeskrivning, bokningsvillkor etc. finner du i din bokningsbekräftelse eller på www.hotellborgholm.com

Kontakt

Trädgårdsgatan 15-19 387 31 Borgholm