Camping - Sonjas Camping & Stugor

På norra Öland, som alltid ligger högt i toppen på solligan, finner ni Sonjas Camping och Stugor, den lugna och sköna familjecampingen som har något för de flesta, gammal som ung.

Campingområdet består av stora fina gräsytor med lummiga avgränsningar. I anslutning till receptionen finner ni också vår restaurang med fullständiga rättigheter.

Vi erbjuder flertalet faciltiteter så som pool, jacuzzi, tvättstuga, gästkök, samlingsrum med TV samt lekrum. Vi har också tänkt på våra små fyrfota vänner och har därför gjort en hunddusch även för dem.

På vårt aktivitetsområde hittar ni något för alla. Utöver fotboll och volleybollplan har vi även en skateboardramp och boulebana. Runt campingen finner ni också fina promenadslingor med olika längd.

Under hela juli arrangeras också olika typer av musikunderhållning vid restaurangens uteservering såsom trubadurunderhållning, musikquiz och bingokvällar

Passa också på att besöka oss under våren när orkidéerna blommar och fåglarna sjunger sina vårsånger och på hösten när havsvattnet fortfarande är varmt och bären mognat.