Camping - Grönhags Camping

I Köpingsvik alldeles utmed Köpingbukten ligger Grönhags Camping, campingen för hela familjen. Närheten till Borgholm gör läget attraktivt.

Öppettider Säsongsöppet 2019-04-19 - 2019-09-29

På Grönhags Camping har du aldrig längre än 200 meter till havet. Campingen ligger vi den underbara bukten i Köpingsvik. Här har du en lång härlig långgrund sandstrand. Perfekt för barnen att leka och bada. Men också för de vuxna att njuta av solen och de fantastiska solnedgångarna.

När du bor på Grönhags Camping har du inte bara nära till stranden utan också till mysiga Köpingsvik med butiker, restauranger och konditori. Endast 4 km från campingen finns Borgholm och dess utbud av shopping, nöjen och mat. Hyr din cykel på campingen och ta dig till Borgholm på en härlig cykelväg. För barnen finns lekplats samt ett lekrum där man kan leka, spela spel eller titta på TV tillsammans.

Djur är självklart välkomna med de skall hållas kopplade.

På campingen finns en mindre jourbutik där du kan handla och njuta av nybakade frallor, de nödvändigaste i matväg, leksaker och tidningar. Där finns också försäljning av lättare luncher och fika. Självklart finns glass av olika slag. Allt du behöver för en dag på stranden.

För mer information, besök Grönhags hemsida!
Välkommen till Grönhags Camping

Faciliteter och service

  • Gemensam dusch
  • Gemensamt kök
  • Internet
  • Reception
  • Butik