BödaSågens Allhandel - Böda
BödaSågens Allhandel - Böda
BödaSågens Allhandel - Böda
BödaSågens Allhandel - Böda

BödaSågens Allhandel - Böda

Bödasågens Allhandel har funnits sen 2004 och är ett helt öländskt familjeföretag. Namnet kommer sig av att vi bedriver vår verksamhet i ett gammalt sågverk.

Vi har bevarat och renoverat de gamla byggnaderna för att passa verksamhetens behov, men också för att bevara känslan och utseendet av sågverket.

Förra året öppnade vi två nya butiker. Tomtarna På Loftet finns i vårt gamla flistorn där allt som hör julen till finns för försäljning på sommaren. Vi har också öppnat butiken Present & Inredning bredvid godisbutiken, här finner ni lyktor, lite möbler, tavlor och mycket mer.

I vår stora affärslokal på drygt 800 kvm har vi det mesta du kan tänkas behöva förutom livsmedel. Här har vi öppet från påsk till skördefest och Allhelgonhelgen.

I godisbutiken på 110 kvm har vi försäljning av 300 olika sorters lösgodis, remmar, slush, hot snacks, chips, glass, dricka, kaffe m.m.

2012 öppnades ytterligare en butik i nya lokaler som heter Lite för alla, här kan du bland annat hitta Disney saker.

Vi strävar efter att ha ett brett sortiment med bra kvalite till rätt priser. Vi har ett visst fast bassortiment det övriga sortimentet vill vi hålla så rörligt som möjligt för att kunden alltid ska kunna hitta något nytt hos oss.

Vår ambition är alltid att ha nöjda kunder som vill komma tillbaka om och om igen.