Allégårdens stugor o camping

Allégården Kastlösa erbjuder hotellrum, stugor och vandrarhemsrum fördelat på totalt 43 rum. Varav flertalet har egen dusch Frukost serveras alla dagar i veckan och Kvällens husman serveras måndag-lördag till våra boende gäster. Cykeluthyrning under sommarhalvåret.

Boende i rum eller stuga med restaurang och pool mitt i Världsarvet Södra Öland I det vackra kulturlandskapet på södra Öland och granne med Alvaret, ligger denna anrika före detta stiftsgård, Allégården Kastlösa.
Här finns vackra omgivningar som erbjuder ett fantastiskt lugn och mängder av natur och kultur. Inom närområdet finns något för de flesta, såväl gammal som ung. Vi ordnar vandringar och kurser tillsammans med kunniga guider.
Allégården Kastlösa erbjuder en stor variation av boende, 20 dubbelrum med trestjärning hotellstandard, 10 stugor med dusch och wc, 13 flerbäddsrum med wc och 10 campingplatser. Här finns också den välrenommerade Restaurang Källan samt möjligheter till såväl konferenser som lägerverksamhet. Under sommarmånaderna har gårdens gäster gratis tillgång till utomhuspoolen.

Stugor på rad – Nio trivsamma stugor med TV, gratis WiFi, egen uteplats,
eget kök eller pentry och eget badrum.

Det finns sex fyrbäddsstugor samt tre sexbäddsstugor. Husdjur och rökning är inte
tillåtet i någon av stugorna.
Linne, frukost, hygienartiklar och städ ingår ej. Extrasäng, spjälsäng, barnstol.

Varmt välkomna till Allégården önskar er Katrine och Håkan Rietz med familj

Faciliteter och service

  • Internet/e-postmöjligheter
  • Dusch
  • Cykeluthyrning
  • Internet
  • Reception