Allégårdens hotell

Allégården Kastlösa erbjuder hotellrum, stugor och vandrarhemsrum fördelat på totalt 43 rum. Varav flertalet har egen dusch Frukost serveras alla dagar i veckan och Kvällens husman serveras måndag-lördag till våra boende gäster. Cykeluthyrning under sommarhalvåret.

Boende i rum eller stuga med restaurang och pool mitt i Världsarvet Södra Öland I det vackra kulturlandskapet på södra Öland och granne med Alvaret, ligger denna anrika före detta stiftsgård, Allégården Kastlösa.
Här finns vackra omgivningar som erbjuder ett fantastiskt lugn och mängder av natur och kultur. Inom närområdet finns något för de flesta, såväl gammal som ung. Vi ordnar vandringar och kurser tillsammans med kunniga guider.
Allégården Kastlösa erbjuder en stor variation av boende, 20 dubbelrum med trestjärning hotellstandard, 10 stugor med dusch och wc, 13 flerbäddsrum med wc och 10 campingplatser. Här finns också den välrenommerade Restaurang Källan samt möjligheter till såväl konferenser som lägerverksamhet. Under sommarmånaderna har gårdens gäster gratis tillgång till utomhuspoolen.

Ölandsgården – 16 hotellrum i markplan med egen ingång och tillgång till gemensamt pentry
Tre stjärnig hotellstandard i 16 rum med TV, dusch och WC. Frukost och linne ingår. Extrasäng eller spjälsäng, barnstol,
Husdjur tillåtet i ett rum. Flertalet av rummen är handikappanpassade i viss mån varav två rum är utrustade med rymligt badrum och entré. Ring för att boka detta. Prästgården – 4 hotellrum på övre plan med tillgång till gemensamt pentry
Tre stjärnig hotellstandard i 4 rum med TV, dusch och wc. Frukost och linne ingår. Ett av rummen är lite mindre och extrasäng är inte möjligt. Det mindre rummet har en balkong. Extrasäng eller spjälsäng, barnstol,Gratis Wifi.

Varmt välkomna till Allégården önskar er Katrine och Håkan Rietz med familj

Faciliteter och service

  • Restaurang
  • Rökfritt