johnhudson300x255.jpg
carlpetersson300x255.jpg
gunnardalborg300x255.jpg
  • Fr. 160 SEK

OPERA HIGHLIGHTS & KLASSISKA PÄRLOR

En Kristi Himmelsfärdsafton kan nog knappast börja bättre, med välkända smycken från Opera, operett och romantisk pianomusik.

Unna dig en skön afton med Opera Highlights och klassiska pärlor. Kvällen bjuder på både smycken från opera och operett, och pianomusik såväl solo som fyrhändigt.

John Hudson, en av Englands största dramatiska tenorer med en imponerande record inte minst från Engelska Nationaloperan. John är en kraftfull tenor som tar oss med från Puccini, Verdi till Leonard Bernsteins West Side Story. www.johnhudsontenor.com.

Carl Petersson, en gudabenådad pianist från Krakow med Helsingborgsförflutet. Har turnerat både i USA o Canada och åker i höst till Kina med ett omfattande program. I juni släpper Naxos en unik inspelning med Carl Petersson och Pragsymfonikerna - Griegs båda pianokonserter! http://www.naxos.com/ecard/grandpiano/GP689/

Gunnar Dalborg, från Vittskövle utanför Kristianstad är konferencier. Han ackompanjerar dessutom och spelar såväl solo som fyrhändigt.
Både John och Gunnar har framträtt tidigare i Algutsrums kyrka i en annan konstellation. För tre år sedan. www.gdm-marketing.se

Biljetter: Vid entrén 160:-
Arr: GDM