Öland Spirar 12-14 Maj 2023 - Invigning!
Öland Spirar 12-14 Maj 2023 - Invigning!
Öland Spirar 12-14 Maj 2023 - Invigning!

Öland Spirar 12-14 Maj 2023 - Invigning!

För elfte gången anordnar Ölands Skördefest helgen Öland Spirar; ett evenemang som öppnar dörrarna till Öland i maj. Våra besökare erbjuds aktiviteter runt om på ön som är förknippade med trädgård och uteliv och det äkta genuina Öland. 12-14 Maj 2023 - Över hela Öland

Temat för helgen är trädgård, naturupplevelser och lantliv. Över hela Öland erbjuds du som besökare aktiviteter i denna anda. Shoppa, ät gott och upptäck sevärdheter på vår fagra ö. Konst, musik och litteratur är kulturella inslag som kryddar din vistelse.

Bland orkidéer och fågelsång hittar du avkoppling och inspiration. Öland med sina självklara värden i landskapet som t ex Världsarvet på södra Öland, strandängar och stenkust är upplevelser du inte hittar någon annanstans.

Botanisera dig på handelsträdgårdar och platskolor, besök trädgårdsateljéer och frodiga öppna trädgårdar, klappa och rid exotiska och mindre exotiska djur så som aplackor, kameler, får, hästar och höns.

Vårt påbörjade samarbete med Världsarvet på södra Öland fortsätter och vi kan därigenom erbjuda fler guidningar och utflykter i Ölands unika natur.

Kontakt

Turistbyrån Storgatan 1 387 31 Borgholm