O163000 Långlöt

Nyrenoverad charmigt lantligt ladhus på östra sidan av Öland i Långlöt. Ladan är för 4 personer och ligger lantligt med närhet till natur och kultur bl a Ölands Museum Himmelsberga (café och lättare lunchservering) 2 km och till den fina sandstranden i Bjärby.

Ladhuset är på 100 m² nyrenoverat år 2022/2023, öppen planlösning med vardagsrum med två sköna soffor, TV, mysig braskamin för lite kyligare dagar. Gaveln har stora fönster för härligt ljusinsläpp. I andra delen av vardagsrummet är köket med elspis med häll, mikro, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare och vattenkokare. Badrum med dusch/Wc samt bastu. Till övervåningen är det en spiraltrappa där det finns två resårsängar samt en dörr till en del av ladan med ett sovrum med en dubbelsäng med resårmadrasser. En gästtoalett. Uppvärmning Luftvärmepump och braskamin. Ej lämplig för rörelsehindrade. Egen del av ägarens stora tomt 100m². Utemöbler och grill. Resesäng och barnstol finns.

ORT: Borgholm 20 km BAD: Bjärby 5 km
***Husdjur ej tillåtet***Rökning ej tillåtet
OBS! Ej tillåtet att ladda sin elbil vid boendet som ni hyr. Finns ladd stolpe ska ägaren ge tillåtelse att ladda enligt överenskommelse.

Plats