O140036** Kolstad Köpingsvik

Rymligt hus i Kolstad på 132m2 med 6 bäddar, generösa trädäck och stort inglasat uterum att sitta i och njuta på kvällarna. Här bor ni endast 1 km från Borgholm men ändå avsides från staden.

Gångavstånd till Köpingsviks vidsträckta sandstränder, restauranger, matvarubutik samt padelbana/or.

I centrala Borgholm finns ett rikt utbud av affärer, butiker, restauranger, kaféer och mycket annat, året runt.

Här bor ni nära flera av Ölands sevärdheter och attraktioner såsom Borgholms slott och kungliga Solliden. Inom ett par mil når ni också tre bra golfbanor – Ekerum, Saxnäs och Källatorp.

Vinkelhus på egen tomt (1190m2) där ena delen har egen ingång, två sovrum med vardera en dubbelsäng (160cm, resår) och garderober. Stort badrum m dubbelhandfat och dusch.

I den andra delen av huset finns ett sovrum med dubbelsäng (160cm, resår) och garderober. Huset har öppen planlösning med kök och vardagsrum tillsammans.

Köket är fullt utrustat med hällspis, kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare och vattenkokare. I vardagsrummet finns soffgrupp, TV och braskamin. Badrum med dubbelhandfat och dusch.

Trädäcken på fram- och baksidan når ni från hallen, köket & vardagsrummet. Inglasat uterum i anslutning till vardagsrummet.

Övrigt:
Luftvärmepump
Tvättmaskin
Grill
Husdjur tillåtet
Ej rökning

Plats