Mellböda Gård HB

Mellböda Gård HB

Mellböda Gård är en upplevelsegård för hela familjen sedan 2008. Här finns Sveriges första 2D-Café med även många sittplatser i vår fin trädgård. Är du en lekfull person kommer du att gilla vår butik "Drakens Koja" som säljer klassiska trädleksaker och barndrakar & kites. Det gamla kostallet har det etablerat sig ett konstgalleri, men utöver höns finns inga bondgårdsdjur kvar på gården. Bland våra små gäster är lekladan och vattenlekplatsen

Mellböda Gård är en upplevelsegård för hela familjen sedan 2008. Här finns Sveriges första 2D-Café med även många sittplatser i vår fin trädgård. Är du en lekfull person kommer du att gilla vår butik "Drakens Koja" som säljer klassiska trädleksaker och barndrakar & kites. Det gamla kostallet har det etablerat sig ett konstgalleri, men utöver höns finns inga bondgårdsdjur kvar på gården. Bland våra små gäster är lekladan och vattenlekplatsen särkilt omtyckt. Besökarna som kommer hit har inte bråttom och tycker om den familjära stämningen.

För oss är det viktigt att alla trivs på arbetsplatsen och att vi kan uppleva en trevlig sommar gemensamt med våra gäster. Är du intresserad lär vi dig att styra en kite med två linor och du har möjlighet att påverka din arbetsplats och arbeta självstyrt. I år fyller vi 15 år och det kommer blir många roliga evenemang vi ska genomföra tillsammans. Kom och upplev sommaren tillsammans med oss.

Vi söker 2 personer. Du ska vara minst 17 år.