Långe Erik
Kapelluddens Fyr
Lerkaka kvarnar
Gårdshyddor i dimman
Fiskehyddor
  • 23 May
  • Kalmar län
  • Fr. 11095

Landscape Photography Tour (Spring 2024)

Lär dig landskapsfotografiets hemligheter och följ med mig på detta spännande fotoäventyr till Öland, solens och vindens ö!

Öland erbjuder ett otroligt mångsidigt landskap - från stenkusten i öster till mystiska skogar i norr och ett unikt odlingslandskap i söder. Denna ö är verkligen en dold pärla för landskapsfotografering!

Under fyra dagar (inkl. tre nätter) utforskar vi Öland med särskilt fokus på landskaps- och havsfotografering. Vi kommer att besöka de bästa fotoplatserna både i södra och norra delen av ön. Du kommer att kunna ta fantastiska bilder av den fantastiska kustlinjen, fyrar, väderkvarnar och fiskebyar. Vi kommer att ta vara på det vackraste ljuset och fotografera främst på morgonen och kvällarna. Under dagen hinner vi redigera våra bilder och jag visar hur du får ut det mesta av dina bilder med bara några få steg.

Tillsammans kommer vi att förbättra dina fotografiska färdigheter och du kommer att kunna skapa dina egna berättelser genom bilder som talar för sig själva. Jag ser till att du får en oförglömlig fotoupplevelse och går hem med känslan av att ha lärt dig något nytt!

Alla datum

Date & time (<% occasionResult.length %>)

23 maj 16:00 - 23:55
24 maj
25 maj
26 maj