Ekerum Resort Spa
Ekerum Resort Spa
Ekerum Resort Spa

Ekerum Resort Spa

Utanför Ekerum Resort Öland breder sig det öländska landskapet, miljön är som gjord för avkoppling i hälsans tecken. På Ekerum Resort Spa får du tid till att hämta ny energi och återskapa balans i livet genom vårdande fotbad, dopp i poolen, en stund i bastun och avkoppling i den rogivande relaxavdelningen.

Spantré
I entrépriset ingår lån av badrock och handduk. Här har du har tillgång till bubbeltunna, pool, regndusch, torrbastu, dusch från kallvattentunna, fotbad och relax med kaffe, te, juice, torkad frukt och nötter.

Ekerum Sparitual
På Ekerum Spa Öland erbjuder vi Ekerum Sparitual där du får njuta av härliga produkter i en ljuvlig komposition för att vårda kropp, ansikte och hår. I denna entré medföljer ett kit med produkter som du själv använder i din egen takt med hjälp av instruktioner. Tillsammans med regndusch, bastubad, fotbad, bubbeltunna, dusch från kallvattentunna, pool och relaxavdelning. Allt i en rofylld miljö till tonerna av stämningsfull spamusik ger dig en känsla av förnyelse och kraft. Kaffe, te, och juice samt torkad frukt och nötter serveras i relaxen.
Förbokas på 0485-800 00 / [email protected] eller i mån av plats (åldersgräns 15 år)

Spabehandlingar
På Ekerum Resort Spa erbjuds en mängd behandlingar av ytterst klass. Medan spaterapeuterna tar hand om dig kan du koncentrera dig på en enda sak – att njuta. Besök http://ekerum.com/spa-halsa/spabehandlingar/ för att ta del av vilka behandlingar som erbjuds.

Se priser på ekerum.com. Förboka din behandling på 0485-800 00 eller [email protected]