Edith & Julia
Edith & Julia

Edith & Julia

Välkommen till Edith & Julia i den lilla byn Rälla, mellan Färjestaden och Borgholm, på västra sidan av solens och vindarnas ö. Här serverar vi öländska kroppkakor, lufsa, våfflor och andra enklare måltider och i vårt café erbjuder vi smörgåsar, mjuka kakor, bullar mm. Dessutom gör vi egna praliner som vi säljer styckvis eller i presentaskar. Vi lagar maten, bakar, gör inläggningar och syltar själva, allt för att vi vill att mat och bak ska

Välkommen till Edith & Julia i den lilla byn Rälla, mellan Färjestaden och Borgholm, på västra sidan av solens och vindarnas ö. Här serverar vi öländska kroppkakor, lufsa, våfflor och andra enklare måltider och i vårt café erbjuder vi smörgåsar, mjuka kakor, bullar mm. Dessutom gör vi egna praliner som vi säljer styckvis eller i presentaskar. Vi lagar maten, bakar, gör inläggningar och syltar själva, allt för att vi vill att mat och bak ska lagas från grunden.

Här på Edith & Julia finns dessutom en liten shop där vi säljer öländska produkter; honung, oljor, väderkvarnar mm samt tio rum för uthyrning med olika karaktär och tema. De har alla namn med anknytning till Öland.

Välkommen in till Edith & Julias Café.