Cykelresa till södra Öland
Cykelresa till södra Öland
Cykelresa till södra Öland

Cykelresa till södra Öland

Alvaret, kulturskatter och historiska platser Välkomna att cykla på södra Öland. Med start från Färjestaden, i folkmun Ölands Riviera, leder denna tur er till södra Öland som karakteriseras med sina öppna landskap och lättrampade vägar där backar lyser med sin frånvaro. Här bjuds ni på en geologisk upplevelse med odlingsmarker, naturreservat och Alvarets unika växtmiljö som ger känslan av att befinna sig på en savann. Här passerar ni små

Alvaret, kulturskatter och historiska platser
Välkomna att cykla på södra Öland. Med start från Färjestaden, i folkmun Ölands Riviera, leder denna tur er till södra Öland som karakteriseras med sina öppna landskap och lättrampade vägar där backar lyser med sin frånvaro. Här bjuds ni på en geologisk upplevelse med odlingsmarker, naturreservat och Alvarets unika växtmiljö som ger känslan av att befinna sig på en savann.
Här passerar ni små byar och blommande vägkanter, havet och inlandet, och såklart Ölands odlingslandskap som är upptaget på UNESCO:s lista över världsarv. Ni får en upplevelse på cykel med inslag av äkta ölänningar, närproducerad mat och öppna landskap.

• 3 nätter på hotell & B&B
• 3 dagar cykling med Alvar, kust på södra Öland. Ca 28-56 km/dag
• 3-vxl cykel inklusive packväska
• 3 luncher och 2 middagar ingår
• Bokningsbart 1/4-30/9

Pris från 5 190 sek/person

Länk till paketet
https://lifeoutdoor.se/project/cykla-pa-sodra-oland/

Länk till företaget
https://lifeoutdoor.se